Thursday, November 27, 2008

atas urusan penting...

atas beberapa sebab, aku terpaksa menangguhkan kemaskini blog... jadi kepada ^^ iLa_siNdaReLa ^^ , maaf tidak dapat jawab tag kamu buat sementara waktu... salam berjauhan...

12 comments:

^^ iLa_siNdaReLa ^^ said...

wooahh..
ok..
sy akn tunggu kamu tank..
hehe..

one love said...

ok!
have fun :)

zoe ana said...

jaga diri!!

hey...ini aku said...

exam dh habis, aku tau kau pegi trip kan??

farhan said...

trip g nerake la..mksd aku die melawat rumet die..g floor bwh..kt bwh tu xde tenet..sian kt seyn..btw..die da kaye,g la mgikis..haha

matpik said...

kau bkn pernah ada urusan penting ponn..tipo2..

NOLLYMOLLY said...

blog ni idup lagi ke?

zifitron said...

tuan blog ni da black out..
tak cukup duit nak bayar utk posting
hahah

^^ iLa_siNdaReLa ^^ said...

tank!!
kemane kamu??
dah lbh stengah thn kamu sembunyi..

^^ iLa_siNdaReLa ^^ said...

yaaa..
sudah semestinya sy masih ingt kamu..
mgkn kmu x prasan kamu antra rakan blog ptama sy..
bkn kah ini mrupakan 1 p'hrgaan??
hehe..
(^_^)

tun boja bistara said...

tank!ko kenal aku x!buzz!

penanya (?) said...

tank! kenal si nyamuk ermie x?! BUZZ!!!